Στρογγυλές τράπεζες

Στρογγυλές τράπεζες

Οι εργασίες με τη μορφή της Στρογγυλής Τράπεζας αποτελούν ένα σύνολο ομιλιών με κοινή θεματολογία.

Η κάθε Στρογγυλή Τράπεζα απαρτίζεται από πέντε φοιτητές/τριες ο καθένας εκ των οποίων αναλαμβάνει μία από τις ομιλίες που σχετίζονται με το κοινό θέμα της συγκεκριμένης Τράπεζας. Την προσπάθεια κάθε Στρογγυλής Τράπεζας συντονίζει ένας/μία επιβλέπων/ουσα καθηγητής/τρια. Η διάρκεια μιας Στρογγυλής Τράπεζας είναι μία ώρα και 15 λεπτά συμπεριλαμβανομένων και των ερωτήσεων. Ο/Η κάθε φοιτητής/τρια έχει στη διάθεσή του 12 λεπτά για να παρουσιάσει και 3 λεπτά συζήτησης με το κοινό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή ροή του Συνεδρίου είναι η τήρηση του χρόνου.

 • Οι φοιτητές/τριες οφείλουν να είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΕΕΦΙΕ και οι υπεύθυνοι/ες καθηγητές/τριες μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής ή άλλου Πανεπιστημιακού Τμήματος.
 • Η επιλογή των συμμετεχόντων πραγματοποιείται από κάθε Παράρτημα ανεξάρτητα. Ασφαλώς, το τοπικό σας Παράρτημα είναι διαθέσιμο για να σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία.

Φέτος, εγκαινιάζεται μια νέα προσπάθεια στο 28ο ΕΣΦΙΕ καθώς οι Στρογγυλές Τράπεζες ανανεώνονται με την προσθήκη δύο νέων κατηγοριών:
– Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στις νέες Στρογγυλές Τράπεζες – Debate του Παραρτήματός σας και μην διστάσετε να συμμετάσχετε στις διαπαραρτηματιακές Στρογγυλές Τράπεζες.
– Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας θα λάβετε από τα social media του κάθε Παραρτήματος, καθώς και του Συνεδρίου.

*Debate = 4 συμμετέχοντες συζητούν πάνω σε ένα θέμα της επιλογής τους (π.χ. επιλεγόμενη θεραπεία για ένα συγκεκριμένο νόσημα) υποστηρίζοντας οι 2 την μία πλευρά και οι άλλοι 2 την αντίθετη πλευρά (υπέρ/κατά) ή κάποια άλλη επιλογή (π.χ. μία θεραπεία έναντι άλλης θεραπείας – σύγκριση κλινικών μελετών – σύγκριση δεδομένων έπειτα από ανασκόπηση στη βιβλιογραφία)

*Διαπαραρτηματιακές Στρογγυλές Τράπεζες = 5 συμμετέχοντες από διαφορετικά Παραρτήματα, υπό την επίβλεψη ενός Επιστημονικού Υπευθύνου

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Στρογγυλές Τράπεζες που θα αναλάβουν συνεργαζόμενες ομάδες, όπως επιστημονικές εταιρείες φοιτητών και ομάδες φοιτητών από Σχολές Επιστημών Υγείας και άλλα πανεπιστημιακά τμήματα.

Συμμετοχή σε Στρογγυλή Τράπεζα

Έχει δημιουργηθεί λεπτομερής οδηγός για τις Στρογγυλές Τράπεζες του 28ου ΕΣΦΙΕ που περιλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, όπως και λεπτομερή βήματα για το πώς να δηλώσετε συμμετοχή και στη συνέχεια να δημιουργήσετε την εργασία σας.
Ελπίζουμε να κάνει την πορεία σας στο ΕΣΦΙΕ ως ομιλητές εύκολη και ευχάριστη!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να είναι ενημερωμένος από τον οδηγό, να ζητάει διευκρινίσεις για οτιδήποτε τον προβληματίζει πριν την υποβολή των στοιχείων του στη φόρμα συμμετοχής και να τηρεί τις προθεσμίες.

Υποβολή συμμετοχής σε Στρογγυλή Τράπεζα μετά τη λήξη της προθεσμίας, δυστυχώς, δεν θα γίνεται δεκτή.

Για άμεση επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή μπορείτε να στείλετε e-mail στο 28esfie.program@gmail.com.

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τη συμμετοχή σας στο 28ο ΕΣΦΙΕ.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι!

 

Recent Posts

  Recent Comments

  Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
  Latest Events
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Latest Posts